Test: Oligo Bar "White chocolate raspberry" från Body Science

Jag hittade en nyhet på MM Sports här om veckan.
En ny sorts proteinbar med högt fiberinnehåll.
 
Oligo Bar i smaken "vit choklad och hallon".
 
Jag köpte även två andra smaker, men provar denna först.
 
Det var inte enkelt att få ut den!
Att bara riva av pappret visade sig värdelöst, då den mjuka och kladdiga baren bara följde med omslaget.
Till slut fick jag ta till saxen för att klippa mig in i den och sedan försiktigt skala av pappret.
 
Det doftade dock väldigt inbjudande.
Fräscht och fruktigt av hallon.
 
Konsistensen är verkligen märklig och inte alls vad man är van vid.
Lite som mjuk kakdeg.
Eller kanske snarare som väldigt lös och kletig fudge.
 
Men smaken är det inget fel på!
Riktigt angenäm och de äkta hallonbitarna blir pricken över i:et.
 
Jag ser fram emot att prova de två andra i smakerna choklad och äppelpaj.
 
En bar kostade 20 kronor och innehåller 20 gram protein.
 
Taggar: Oligo Bar white chocolate raspberry Body Sience, ny proteinbar med högt fiberinnehåll, Oligo Bar från MM Sports, Oligo bars nya smaker;

Chokladfabrikens julkalender

Dags för årets julkalender, som naturligtvis ska vara i choklad.
I år hoppar jag över för egen del, men eftersom jag drivit chokladblogg är det bara att gräva i arkiven och hänvisa till tidigare inlägg.
 
Är ni intresserad av Chokladfabrikens julkalender, så kan ni läsa följande tre inlägg:
 
"Lucka 1"
"Lucka 2"
"Oj då"
 
Är det någon av er som har julkalender i år?
Jag tycker konceptet är svårt.
Man vill ju öppna alla luckor på en gång, precis som man (jag) vill äta alla praliner ur en chokladask på en gång.
Tålamod är inget för mig.
 
 
Taggar: chokladkalender, julkalender med choklad, Chokladfabrikens chokladkalender, Chokladfabrikens julkalender, choklad från Chokladfabriken;

Hur många flodhästar får man ut på en deg?

När jag säger att jag gillar flodhästar, brukar folk bli förvånade.
Jag förstår inte varför.
De är ju jättegulliga!
 
Såklart har jag ett pepparkaksform format som en flodhäst!
 
Det kräver precision för att få ut så många som möjligt.
 
I väntan på gräddning.
 
Färdiga!
 
Vår Husflodis känner sig nöjd med baket.
 
Det doftar ljuvligt hemma, men jag smakade varken på degen eller kakorna.
Kanske det blir en på julafton.