Varm choklad på proteinpulver

För ett tag sedan gjorde jag ett smaktest på ett proteinpulver från Core Protein Delite med smaken "Double chocolate" som jag tyckte skulle göra sig bra som varm choklad.
Jag var dock osäker på om man kan hetta upp proteinpulver.
Kanske något förstörs då?
Men några läsare hörde då av sig och bekräftade att går jättebra.
 
Så i går var det dags för min första varma proteinchoklad!
 
Det är alltså detta pulver (påsen till vänster) som jag har använt.
 
När jag kom in från min lilla joggintur i går så var jag lite småfrusen och tänkte att nu var ett bra tillfälle att göra varm choklad.
 
Jag blandade mjölk, proteinpulver och tillsatte lite extra kakao för att förstärka smaken.
 
Ja det ser ju ut som vilken varm choklad som helst med det var nog ärligt talat inte den godaste jag druckit...
Jag anar en konstig bismak av kokos?
Något som frigjordes ur pulvret när det värmdes eller är det en konsekvens av spraygrädden?
Som vanligt hade jag föredragit riktig vispgrädde då denna på burk inte är speciellt god.
 
Men i det stora hela tycker jag det är en toppenidé med att värma sitt chokladpulver i dessa burriga hösttider.
Inte lika gott som vanlig men om man ändå ska ha i sig sitt proteinpulver kan man lika gärna göra så här.
 
 

Kommentarer :

#1: Joanna-Livet med Asperger syndrom och kronisk smärta

bra sätt att dricka choklad med gott samvete;) MVH/ varm choklad missbrukaren

Svar: Ja mycket bra :)
Mitt liv 2.0

skriven

Kommentera inlägget här :